فروشنده شکایت کرده و درخواست فسخ معامله کرده؛ چه کاری میتونم انجام بدهم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۳۹ #93133686

سلام وقت بخیر، سال گذشته زمینی را خریداری کردم که مبلغ معامله مقداری نقدی و مقداری چک به فروشنده پرداخت شد، یکی از چکها موعد مقرر موجودی نداشت و البته برگشت نخورد، طبق توافقی که صورت گرفت بجای اون چک چند فقره چک به ایشان دادم که داخل قرارداد البته ثبت نشد، همه چکها پاس شد بجز چک آخری که برگشت خورد که با تاخیر ۲۴ ساعته حسابمو پر کردم، فروشنده شکایت کرده و درخواست فسخ معامله کرده که البته رای آورد ، الان چه کاری میتونم انجام بدم، ممنون میشم راهنماییم کنین، متشکرم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که مهلت تجدیدنظر خواهی به اتمام نرسیده باشد دادخواست تجدیدنظر خ ماهی تنظیم نمایبد و اگر همه چک ها را پاس کرده اید به آن استناد کنید

درود
اگر چک ها تماما پاس شده می توانید در دفاعیات خود مورد استناد قرار دهید.

درود بر شما
در صورت وجود مهلت تجدیدنظر خواهی با ارائه مدارکی(همچون استشهادیه و شهادت شهود ) جهت اثبات عدول از حق فسخ توسط فروشنده و تبدیل چکها ، اعتراض نمایید .

با درود می‌بایست متن قرارداد شما بررسی گردد، مطابق آنچه در سوال آمده است موجبی برای فسخ نیست‌ و فقط فروشنده می‌تواند ثمن را بگیرد، مگر در قرارداد فی مابین شرط خلافی شده باشد، با ملاحظه رای دادگاه بهتر مبتوان اظهار نظر کرد، به هر تقدیر اگر فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید و با دلیل متفن بدان اعتراض نمایید

سلام
سعی نمایید بصورت مصالحه موضوع را حل و فصل نمایید. یا با استناد به مبالغ پرداختی دادخواست تجدید نظر را مطرح کنید.

سلام توضیح ندادید علت فسخ چی بوده ولی اگه در شرط ضمن عقد تعیین شده که در صورت عدم پرداخت چکها فروشنده حق فسخ خواهد داشت ودر مهلت مقرر اقدام به پرداخت نکرده اید حق فسخ بوجود آمد مگر اینکه شما در تجدیدنظر پرداخت در مهلت رو به نحو دیگری اثبات کنید

درود بر شما، چنانچه مهلت تجدیدنظر باقیست، می‌توانید تجدیدنظر خواهی کنید، در این خصوص در قرارداد مطلبی قید نشده باشد، میتوانید به استناد فیش واریزی و نیز اثبات عدم تضرر طرف معامله، از خود دفاع کنید.