چکار کنم تاخیر تادیه بگیرم با اینکه توی دادخواست قید شده؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۲۲ #93123065

سلام
من یک خودرو خریداری کردم که به تعویض پلاک مراجعه کردم گفتن بدلیل دوتکه بودن قابل تعویض پلاک نیست که برای فسخ و استرداد ثمن و هزینه های دادرسی و تاخیر تادیه دادخواست دادم که کارشناس دادگستری هم تایید کرد امروز دادگاهی داشتم قاضی گفت خسارت تاخیر و تادییه به شما تعلق نمیگیرد می‌گفت تاخیر تادیه برای دین است این جز دین حساب نمیشه من کل ثمن را دادم و چون مدارک ماشین دست فروشنده است و این مشکل پیش آمده اصلا خودرو استفاده نمیکنم لطفا راهنمایی ام کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاضی نظر خود را به درستی و طبق قانون ارائه داده است

درود
بله شما نمی توانید به علت فسخ خسارت تاخیر تادیه بگیرید.

درود
درست گفته اند . خسارت تاخیر تادیه به شما تعلق نخواهد گرفت . بابت خسارات وارده دادخواست خود را مطرح نمایبد .‌

سسلام. به شما خسارات وارده تعلق می گیرد مثل خسارات هزینه دادرسی کارشناسی وکیل .

سلام نظر مقام قضای صحیح هست خسارت تاخیر تادیه مربوط به دینه مخصوصا شما که اقدام به فسخ کردید از طریق قانون مسٸولیت مدنی اقدام کنید یا اگر در مرحله اجرا دیر اقدام کرد شما دادخواست تاخیر تادیه بدید

اگر خسارت می خواهید از حیث درخواست تاخیر تادیه نمی توانید و باید دادخواست جداگانه ای از بابت مسئولیت مدنی تقدیم کنید فرمایش قاضی کاملا صحیح می باشد

با سلام
درصورتیکه حکم بر فسخ معامله واسترداد ثمن صادر وقطعیت پیدا نمود نسبت به تقاضای صدور اجراییه اقدام نمایید واگر بعد از صدور اجراییه ثمن معامله با تاخیر به شما مسترد گردید چون دین ثابت وبر ذمه طرف مقابل قراردارد میتوانید به استناد به رای صادره وتاخیر در پرداخت ثمن از بابت احراز دین نسبت به تقدیم مجدد دادخواست مطالبه تاخیر تادیه ثمن معامله اقدام نمایید