میگویند دیگران نمیتوانند از پارکینگ استفاده کنند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۶ #93043376

باسلام
واحدی را خریداری کردم و در سند قید شده مشاع و پارکینگ آنجا حداقل برای ۵_۶ خودرو جای پارک هست ولی مالکین دیگر میگویند اینجا فقط ۳ واحد دارای پارکینگ اختصاصی هستند و دیگران نمیتوانند از پارکینگ استفاده کنند لطفا راهنمایی بفرمایید. باتشکر

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر حق استفاده از پارکینگ در سند قید شده و سلب نشده باشد میبایست استفاده نمایید

سلام
اگر شما آپارتمانی خریداری نموده اید و در سند آن نوشته شده است که پارکینگ مشاعی یعنی شما حق دارید در آن اتومبیل پارک کنید و چنانچه مثلا ۶ واحد باشید و ۴ واحد پارکینگ وجود داشته باشد مالکین باید توافق نمایند بطور دوره‌ای در مجموعه مذکور هر کدام اتومبیل خود را پارک کنند و هیچ کدام از مالکین حق ندارند دیگران را از پارک اتومبیل محروم نمایند مگر اینکه در سند بعضی از واحدها حق استفاده از پارکینگ سلب شده باشد

در سند پارکینگ به صورت مشاع ذکر شده یعنی واحد را با پارکینگ به صورت مشاع خریداری نمودی یا واحد بهتنهایی واکنون می خواهی از پارکینگ هم چون مشاع است استفاده کنی در سند ذکر شده مشاع ۳واحداست یا کل واحدها طبق سند استفاده صورت خواهد گرفت.