نمیتونیم وثیقه بگذاریم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۷ #93042283

همسر من هنگام رانندگی سبقت غیر مجاز گرفته و پلیس راهور متوقفشون کرده ایشون با پلیس بحث میکنند و پلیس با حالت لجبازی به همسرم اتهام شرب خمر میزنند و از ایشون تست میگیرند و میگند که الکل مصرف کردی با درصد بالا در خالی که همسر من از سر کار برمیگشته و هیچ نوع الکلی مصرف نکرده ، بعد پلیس راهور به ایشان یه برگه میده میگه امضا کن برو و متاسفانه همسرم بدون خواندن امضا میکنه بعد متوجه میشه که برگه ی اتهام به شرب خمر هست و ایشون رو میفرستن کلانتری و در کلانتری اعتراض میکنه و به پزشکی قانونی میره و تست منفی بوده امروز برای کارهای قانونی به دادگاه رفت و قاضی در کمال بی عدالتی گفتن که برگه ی پلیس راهور رو قبول دارند و تست پزشکی قانونی چون دو ساعت بعد بوده مورد قبولشون نیست و وثیقه ی سی ملیونی بریدن حالا تکلیف چیست؟ ما نمیتونیم وثیقه بزاریم تکلیف همسرم چی میشه؟ الان آزاده آیا بازداشت میشه؟ از طرفی هم جرمی مرتکب نشدن میشه ازون مامور راهور شکایت کرد؟ لطفا راهنمایی کنید آیا لزوم به وکیل هست؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در حال حاضر باید وثیقه بگذارید تا همسرتان در مدت رسیدگی به پرونده بتوانند آزاد باشند.
اما در جریان رسیدگی همسرتان باید عنوان کنند که شرب خمر نکرده اند و حقیقت را در لایحه تقدیمی به مرجع مربوطه اعلام کنند

به امید صدور حکمی عادلانه