گرفتن طلب بدون مدرک چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳,۲۳۴ #93030

سلام

اینجانب بدون هیچ قراردادی مدتی با یک نفر شریک بودم و کار فروش و خدمات انجام می دادیم. با حساب بانکی ایشان هم کار می کردیم. یک روز از هم جدا شدیم و حساب کتاب کردیم و مبلغی بنده طلبکار شدم و گفت طی چند قسط پرداخت می کند. اما هیچ وقت پرداخت نکرد و هر بار به بهانه ای طفره می رود.
با توجه به اینکه هیچ برگه و نوشته و قرارداد و چک و سفته ای از ایشان ندارم، چطور می توانم از ایشان شکایت کنم؟
تنها مدرک من یک فایل اکسل است که در مدت شراکت اطلاعات خرید و فروش و واریز و برداشتهای بانک در آن ثبت می شد و مورد توافق شفاهی طرفین بود. همچنین پیامک و تلگرامهایی که هر بار گفته فعلا ندارم بعدا می دهم.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بدون داشتن مدرک نمیتوانید به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه وجه و طلب بدهید و حتما باید مدرک داشته باشید. لذا به همان فایل و شهادت شهود باید اثبات کنید.