با این صدای ضبط شده و تهمت و تهدید میتونم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۰ #93007509

منزلی در کرج دارم که مدیر اونجا تماس گرفتند و تهدید کردن که مستاجر من فراری میدن بدون خیچ بدهی و مشکلی از جانب من و فقط معترض بودم مشاع خر پشتی رو برداشتند و انباری کردن و هزار توهین و بی ادبی دیگر...

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به اتهام توهین و تهدید علیه ایشان اقامه دعوا کنید

صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود ولی از اماره است و شما میتوانید طرح دعوی کنید

صدای ضبط شده در دادگاها عنوان دلیل محکمه پسند حساب نمیشود

با سلام
متاسفانه صرف داشتن صدای ضبط شده برای دادگاه اماره میباشد نه سند .
بهتر است در صورت داشتن پیامک و یا شهودی بر توهین و تهمت و افترا بر علیه شخص اقامه دعوی نمایید

با سلام
صدای ضبط شده دلیل محسوب نمیشود ولی از اماره است و شما میتوانید طرح دعوی کنید

تهمت مجازات جدا گانه ای داره ک بستگی ب میزان کلمات گفته شده شدت کم یا زیاد است اما معمولا جزای نقدی و حبس مجازات تهمت میباشد.
تهدید و توهین هم جداگانه رسیدگی میشود. صدای ضبط شده اماره قانونی هستند اما شما میتوانید اقدم کنید

سلام
میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی شکواییه توهین و تهدید تهمت را علیه ایشان مطرح نمایید