آیا با توجه به مشکل جنسی دادگاه حق طلاق را به ایشان میدهد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۴ #92981628

باسلام و احترام
۱ ساله که عقد کردیم ولی ۶ ماه پس از عقد همزمان دچار۲ بیماری خطرناک لوپوس و آنتی فسفو لیپید (بیماری مزمن و دایمی لختگی خون در تمامی ارگانها و عروق بدن) مثبت شدم که باعث مشکلات کلیه،بینایی، و نعوظ (به دلیل تاثیر بیماری بر روی سلولهای مغزی) و فراموشی و ضعف حافظه ... شده ام. دکترها تایید کرده اند که ممکنه دچار سکته مغزی، قلبی، آمبولی ریه و مرگ و بسیاری موارد دیگه بشم ماه گذشته هم دچار لختگی سراسری بدن شدم و الان هم در نعوظ و رابطه زناشویی مشکل دارم.
به همین دلیل تاکنون هیچ رابطه جنسی بین من و همسرم برقرار نشده و گواهی پزشک زنان مبنی بر باکرگی ایشان گرفتیم. همسرم برای مهریه اش اقدام کرده (۳۰۰ سکه) . من با این مشکلات و خرج داروها و درمان در شرف از دست دادن کارم هستم (کارمندم)، لطفا راهنمایی بفرمایید چه کار میشه کرد. بنده ۴ تومان حقوقمه،۳ تومان قسط بانک میدم میمونه ۱ تومان هزینه زندگیم.
پرداخت مهریه به چه صورت میشود؟البته ایشان طلاق نمیخواهند فقط درخواست مهریه کرده اند.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا متاسفیم برای مورد پیش امده .
دومابه دلیل باکره بودن ، زوجه مستحق نصف مهریه میباشد و در صورت عدم تمکن مالی زوج میتواند دادخواست اعسار به دادگاه ارایه نماید و با اعلام بدهی و اقساط بانکی و اظهارات شهود تعرفه ای شما بزرگوار ، دادگاه شما را معسر و پرداخت مهریه را بصورت اقساطی حکم صادر میکند و بعدد نیز میتوانید دادخواست تعدیل ارایه نمایید .

باید درخواست اعسار را مطرح کرده و تقاضای تقسیط مهریه را بنمایید . دادگاه با بررسی میزان درآمد شما و هزینه های صروری زندگی و همینطور هزینه های درمانی شما مبلغی را تعیین میکند تا با پرداخت آن بتوانید مهریه را بپردازید .

باتوجه به اینکه باکره هستند مهریه ایشان نصف میگردد. میتوانید اعسار بدهید تا تقسیط شود

دادخواست اعسار بدهید و با اثبات عدم تمکن مالی مهریه را به صورت اقساط پرداخت نمایید .

سلام
به صورت اقساط میتوانید مهریه را پرداخت نمایید