بهم پیام داده کلید انبار و مغازه بیار وگرنه مراجع قضایی شکایت میکنم، میتواند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۲ #92959179

سلام من از سرکار بیرون اومدم هیچ گونه قرارداد یا سفته نداشته ام
فقط فتوکپی شناسنامه و کارت ملی داده ام
درصورتی که دست من نیست دست خودشه
آیا میتونه اینکار کنه؟ شکایت کنه
دوربین هم داشته مغازه و زمانی که رفتم ضبط هم شده
صدا هم همینطور
هدفش چیه با این پیامک

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه کلید ها دست شما نیست مدرکی برای اثبات ندارد اگر شکایت کنند هم بی نتیجه است.شما هم طی پیامکی اعلام کنید کلید هاپیشتان نیست

با سلام
ایشان با این عمل خود احتمالا میخواهند پیش دستی نموده و از اقدام شما برای احقاق حقتان از طریق اداره کار ممانعت بعمل بیاورند تا برگ سبزی در دست داشته باشند و شما را بترسانند
شما نیز در کمال احترام به ایشان پیامک بزنید هیچ امانتی از ایشان در دست ندارید و خودتان به این امر واقفید .

اگر موضوع در همین حدی است که بیان کرده اید و مدرکی برای اثبات بقای کلیدها در دست شما وجود نداشته باشد ، شکایت احتمالی به جایی نرسیده و جای نگرانی نیست . از آن گذشته اگر مدرکی برای شکایت وجود داشت مطمئنا هیچ وقت پیام مذکور را ارسال نمیکرد !

با سلام
اگر کلید ها دست شما نیست مسلما مدرکی برای اثبات ندارد.
و اگر شکایت کنند هک بی نتیجه است.
شما هم طی پیامکی اعلام کنیپ کلید ها نزد من نیست