قاضی دادگاه کیفری میتواند در رای صحبتی از مهریه کند آن هم بر خلاف سند ازدواج و چیزی که اصلا نبوده است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۱ #92954806

با سلام
همسرم برگه ای جعل کرده و در آن عنوان کرده که مهریه بنده را پرداخت کرده است و انرا در پشت مبایعه نامه کپی برابر با اصل کرده و در سازمان ثبت اسناد ارائه داده است مبایعه نامه سه دانگ خرید منزل از پدرم بوده که ایشان پولش را داده و الان عنوان می‌کند که بابت مهریه بوده است حال که شکایت کیفری از او کردم قاضی دادگاه کیفری در رای دادگاه بیان داشته که چون بر ذمه ی زوج بوده که بابت سه دانگ منزل مسکونی مهریه پرداخت کند او را تبرئه کرده است حال سوالم این است ایا قاضی دادگاه کیفری می تواند در رای خود صحبت از مهریه کند و اینکه در مبایعه نامه اصلا چنین چیزی نبوده و نوشته نشده است و چون کپی را ایشان ارائه کرده جرم او را نادیده گرفته است هر چند که از این کپی در سازمان ثبت استفاده کرده است ضمنا در سند ازدواج نوشته بابت منزل مسکونی صد عدد سکه اصلا صحبتی از ۳ دانگ نبوده است و در برگه ی جعل شده هم ننوشته که بابت ۱۰۰ عدد سکه ی طلا اعتراض به چه صورت است با تشکر

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی غیر از موضوع کیفری اظهار نظری ب ضرر شما صورت گرفته ظرف مهلت مقرر دلایل و دفاعیات خودرا در لایحه تنظیم و به دفتر خدمات جهت ثبت تجدیدنظر خواهی تحویل دهید

سلام دادگاه کیفری صرفا در خصوص توجه اتهام یا عدم توجه آن رای صادر میکند و در خصوص پرداخت مهریه یا عدم پرداخت نمیتواند رای صادر کند.

در خصوص دعاوی خانواده دادگاه کیفری صلاحیت ندارد و دادگاه خانواده صالح به رسیدگی می باشد

درود
می توانید در مهلت مقرر از طریق دفاتر خدمات قضایی اعتراض کنید به رای صادر شده.

خیر دادگاه کیفری صلایحت اظهارنظر درمورد مهریه را ندارد فقط دادگاه خانواده می تواندبعیدمی دانم قبول کند

سلام
دادگاه کیفری فقط باید در خصوص تحقق جرم جعل یا عدم تحقق آن اظهارنظر کند نه در خصوص مهریه