آیا میتونم از پدرشوهرم مطالبه مهریه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۸۶ #92945579

من شوهرم فوت شده وراث شوهرم پدر ایشون هست هیچ اموالی از شوهرم به جا نمونده

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
درصورتی که از متوفی ماترکی مانده باشد میتوانید در غیر اینصورت اگر ماترکی نباشد خیر نمیتوانید

با سلام
در صورت وجود ماترک زوج شما می توانید مطالبه مهریه نمایید در غیر اینصورت چنین امری مقدور نمی باشد

با سلام
در صورتی میتوانید تقاضای مهریه بنمایید که متوفی مال منقول یا غیر منقولی داشته باشد در این صورت شما با توجه به این موضوع میتوانید طلب مهریه از ماترک ( کسانی که از ایشان ارث میبرند ) نمایید .

در صورتی که متوفی مالی نداشته باشد خیر

سلام وقت بخیر
در صورت یکه متوفی ماترکی نداشته باشد سایر وراث تکلیفی به پرداخت مهریه زوجه ندارند لذا در صورتی که ماترک وجود دارد می توانید دادخواست مطالبه مهریه به طرفیت وراث ثبت نمایید.

اگر شوهر فوت کند در صورتی که ماترکی (ارث) از شوهر مانده باشد زن می تواند مهریه خود را که طلب ممتاز محسوب می شود از محل ماترک یعنی اموالی که از شوهر به جای مانده، وصول نماید اما توجه داشته باشید که اگر شوهر فوت کند و مالی از خود به ارث نگذاشته باشد پدر شوهر و سایر وراث تکلیفی برای پرداخت مهریه زن ندارند اساسا بر طبق قانون وراث تکلیفی به پرداخت دیون متوفی که مازاد از ما ترک است ندارد.