اگر این یک متر راه را که به کوچه ختم میشود بدهم به برادرانم چه ‌کسی باید این راه را دیوار کند تا حیاط من پوشیده بماند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۰ #92925960

در وصیت نامه پدرم از من اجازه خواسته که یک متر از زمین خود را به برادرانم برای رفت و آمد بدهم..
حاال اگر این یک متر راه را که به کوچه ختم میشود بدهم به برادرانم چه ‌کسی باید این راه را دیوار کند تا حیاط من پوشیده بماند؟
منی که زمین داده ام یا برادرانم که میخواهند زمین بگیرند؟؟

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

موضوع نیاز به بررسی بیشتری خواهد داشت

طبق ماده ۸۴۱ قانون مدنی وصیت به مال غیر ولو با اجازه مالک ( یعنی شما ) باطل است . مگر اینکه در حال حاضر رضایت داشته باشید، شما اجباری به عقب نشینی ملک ندارید !

به توافق شما و برادرانتان بستگی دارد

بستگی به توافق شما و برادرانتان دارد . معقول و منصفانه این است که هزینه توسط برادران شما پرداخت شود .

در صورت رضایت شما بر اجرای وصیت پدر ، برادرانتان باید به هزینه خود دیوار فعلی تخریب و پس از عقب نشینی طبق نظر شما دیوار کشی کنند