عدم همکاری یکی پیش خریدار ها جهت تکمیل ملک به چه صورتی قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۲۹ #92913

باسلام
ما ملکمون رو به صورت مشارکت اقدام به ساخت کردیم، که سازنده تا 90 درصد ساختمان رو ساخت و بعد نا تمام رها کرد، و تمام واحدهای سهم خود را پیش فروش کرده، که سازنده با شکایت یکی از پیش خریدار ها به زندان افتاد، و ما با تهیه تامین دلیل با دیگر پیش خریدارها اقدام به تکمیل ساختمان کردیم، که یکی از پیش خریدار ها در تکمیل مشاعات ساختمان مشارکت نکرد که سهم مربوط به ایشان در مشاعات را ما پرداخت کردیم و حالا که ساختمان تقریبا تکمیل شده اقدام به تکمیل واحد خود کرده و واحد رو اجاره داده و مدعی است که شما (یعنی مالک) می بایست برای اضافه بنا فلان مبلغ رو به سازنده میدادید و من هیچ پولی بابت تکمیل مشاعات ساختمان به شما نمیدم و برید شکایت کنید پولتون رو بگیرید
آیا تامین دلیلی که انجام شده و صورتجلسه ای که دیگر پیش خریداران امضا کردن که ایشون در تکمیل مشاعات ساختمان مشارکت نکرده و فاکتور های هزینه کرد محکمه پسند هست که بشه روش اقدام کرد؟
و با توجه به افزایش قیمت اجناس و کاهش ارزش ریال امکان این هست که هزینه کرد رو بر اساس قیمت روز از ایشون گرفت؟

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید با استناد به آن اقدام کنید. لذا قیمتی که میتوانید از ایشان مطالبه کنید بر مبنای قیمت زمانی است که هزینه کرده اید نه قیمت روز.