آیا می توان در زمان دادگاه تجدید نظر با کسب رضایت و توافق طرفین به دادگاه نرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۵۷ #92912556

با سلام
در زمینه فروش ملکی با خریدار مشکل پیدا شد. لذا خریدار شکایت کرد و در دادگاه نخستین بعد از دفاعیات در شواری حل اختلاف رد شد لذا دوباره تجدید نظر داده و اینبار از دادگاه حقوقی ابلاغ آماده که در تاریخ مقرر در دادگاه حضور یابیم.
حالا اگر طرفین رضایت داده و با یکدیگر صلح و توافقی بین هم در این رضایت امضا کنند آیا لازم است حتما در دادگاه اعلام کنیم و حضور یابیم یا می توان به دادگاه نرفت و هیچ مشکل قانونی پیش نخواهد آمد و دادگاه رای غیابی صادر نکند؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبق قانون عدم حضور طرفین مانع رسیدگی دادگاه نیست و دادگاه با توجه به اسناد و مدارکی پرونده رسیدگی خواهد کرد و چنانچه شما با طرف خود توافق نموده اید حتما به دادگاه مراجعه و از دادگاه درخواست کنید که توافق شما را مکتوب و بین شما ها سازش نامه تنظیم نمایند که چنانچه هر یک از طرفین به تعهدات خود عمل ننمایند بتوانید از طریق دادگاه اجرای تعهد را درخواست کنید در غیر این صورت ممکن است عدم حضور باعث صدور رای به ضرر شما گردد