دادخواست تحویل مبیع علیه همه داده ام ان فرد هم در دادگاه حاضر نشده؛ نتیجه دادگاه چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۱ #92903110

سلام‌
پدرم در سال ۸۷ زمینی را از فرد دیگری خریده و در قولنامه قید کرده که این زمین را شهرداری قرار است به من بدهد . در حال حاضر شهر داری به او زمینی نداده زمین هم بنام شهرداری است . پدرم هم زمین را بصورت عادی به م واگذار کرده . بنده دادخواست تحویل مبیع علیه همه داده ام ان فرد هم در دادگاه حاضر نشده نتیجه دادگاه چیست؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه مبیع در مبایعه نامه معین نیست به دلیل عدم رعایت شرایط اساسی در معامله ،معامله باطل می باشد

درود بر شما، به دلیل عدم مشخص بودن مبیع و حتی در صورت مشخص بودن مبیع، به علت عدم مشخص بودن بایع و نیز عدم توانایی ایشان برای تسلیم معامله غرری بوده و بایستی ابطال شود.

باسلام
بدلیل اینکه مبیع معلوم نبوده معامله باطل است

با سلام
شما همه ی مدارکی را که نشان دهنده ی این هست که پدر از طرف خریده باخود به شهرداری ببرید واول از انجا جویا شوید که ایا واقعا چنین ملکی قرار بوده واگذار شود یا نه ؟؟ واگر شهرداری هم انکار کرد می توانید علیه فروشنده شکایت کنید ودرخواست مطالبه ی ثمن معامله وتادیه ی خسارت کنید

درود
مبیع باید معلوم باشد معلوم نبودن مبیع معامله را باطل می کند.