داخل چاه تو حیاط مواد مخدر پیدا کردن چگونه از خود دفاع کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۷۹ #92840511

مامور جلو در حیاط بودن و خانومم کلید نداشت با تاکسی اومد داخل شهر و کلید گرفت از من وقتی برگشت مامور امیان داخل و از داخل چاه مواد در میارن

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چاره ای جز اینکه با دلایل محکمه پسند اثبات کنید که مواد متعلق به سما نبوده و هیچ اطلاعی از آن نداشته اید .البته حتما از وکیل استفاده نمایید.

سلام
شما می بایست به طریقی عدم تعلق مواد مخدر به خود را اثبات نمایید

مستلزم این هست که ادعای خود را نسبت اثبات کند

باید بتواند مسئولیت نداشتن خود را اثبات کند

با درود باید بتوانید عدم مسئولیت خویش را ثابت نماید....

با سلام
با توجه به اینکه مواد در منزل شما پیداشده شما مسئول هستید
مگر اینکه بتوانید از خود رفع مسئولیت کنید

با احترام باید بتوانید عدم مسئولیت خویش را ثابت نماید