زورگیری ورود به عنف و گرفتن سفته به زور قابل اثبات است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۵۶ #92799

شریک. بنده در کار خرید و فروش. خودرو مبلغ 500ملیون از وجوه. فروش خودروهایی که پیش فروش نموده بودیم و به حساب ایشون واریز شده. این. رو متاسفانه. بالا کشیده و پول مشتری ها را خورده است، برای همین مشتری ها اقدام به شکایت بر علیه بنده و ایشان نمودند، درجلسه ای که با تمامی مشتری ها انجام شد معلوم شد که ایشان پولها را بابت خرید خودرو واریز نکرده است و برای همه بی گناهی بنده ثابت شد، و ایشان را تهدید کردند که باید پولها رابدهد، ولی ایشان بجای پرداخت همراه با چهار نفر دو روز بعد از این جریان به منزل بنده با زور وارد شده و بزور از بنده و همسرم مبلغ 500 ملیون سفته گرفته. و گفتند باید این پولها را من بدهم وگرنه من و همسرم را به زندان میاندازند، منزل من در دو طقه است، که طبقه بالا صاحب خانه.،، که فامیل نزدیک شریکم هست،، ساکن هست، ودر طبقه. اول، بالای پارکینگ من و همسرم، ساکن هستیم، که با هماهنگی صاحب خانه. درب ورودی را برایشان باز کرده و همسر بنده که بار دار است میبیند دارند درب ورودی اپارتمان را با لقد میشکنند، درب را باز میکند، و با حمله به. همسرم و کشیدن چادر از سرش و با چوب چاقو و حمله 4 نفر ما را مجبور به امضا نمودند، از شما میخواهم. به مطالبی که عارض شدم لطفا خوب توجه کنید و در صورتی. که صددرصد میتوانید حق من و همسرم را از این. نامردان بگیرید به شماره ای که مینویسم لطف کنید پیام بدهید تا با شما. برای این موضوع. تماس بگیرم، وعمر کنید که باید. چکار بکنم.
ممنون.، سپاسگزارم

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید در خصوص پرونده مطروحه با دفتر تماس بگیرید تا شما را برای گرفتن وکیل راهنمایی کنند.