خانمی که درخواست طلاق از شوهر به دادگاه داده آیا میتواند آنرا چند هفته یا چند ماه بتعویق بیاندازد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۵۵ #92745510

با سلام و عرض ادب اگه خانمی با استناد به عسر و حرج درخواست طلاق بکنه ولی بدلایلی مثلا بیماری نتونه در دادگاه حاضر بشه آیا میتنونه از قبل از دادگاه تقاضای بتعویق افتادن درخواست طلاقش رو بکنه بدونه اینکه
از درخواست طلاق صرف نظر کنه؟ و اگه دادگاه نپیذره و این خانم هم در جلسه دادگاه غایب باشه چه تبعاتی برای درخواست طلاق ایشان خواهد داشت؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طی تنظیم لایحه ای مراتب عذر موجه خود را ب شعبه مربوطه اعلام نموده و در صورتیکه موافقت صورت گیرد امکان تجدید جلسه رسیدگی وجود خواهد داشت در غیر اینصورت دادگاه با توجه به مدارک و مستندات رسیدگی را ادامه خواهد داد

"با سلام"
تلاش بی نتیجه است ولی میتوان شرایط موجه را به دادگاه اطلاع داد

اگر عذر موجه بیاورد و دادگاه بپذیرد جلسه رسیدگی تجدید می شود و اگر عذر پذیرفته نشود و خواهان در جلسه حاضر نباشد، دادگاه به رسیدگی ادامه و رای صادر می کند اما اگر رسیدگی مستلزم توضیح خواهان باشد و وی حضور نداشته باشد و با توضیح شوهر نیز نتواند رسیدگی و تصمیم بگیرد دادخواست ابطال می شود.

باسلام بله باعنایت به قانون حمایت خانواده می توانید طی لایحه ای بااعلام عذرخودتقاضا نمایید

درود
دلایل و مدارک عذر موجه خود را به دادگاه ارسال کنید در صورت پذیرش جلسه تجدید می شود.

درود بر شما، هرچند معمولا پذیرش علل موجه توسط دادگاه سخت خواهد بود، لکن بایستی گواهی پزشکی مبنی بر بیماری به انضمام لایحه ای برای درخواست تجدید جلسه به دادگاه ارسال شود، چنانچه قاضی این مورد را نپذیرد، بر اساس مدارک و مستندات ارائه شده، اقدام به تصمیم‌گیری و صدور رای خواهند نمود.

سلام و ارادت
میتوانید عذرتان را طی لایحه ای به دادگاه اعلام نمایید یا دادخواست را مسترد کنید بعدا مجددا دادخواست بدهید .