دادگاه طبق قوانین و مدارک رای رو چطور باید صادر کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #92694340

سلام .وقت بخیر .
خواستم لطف بفرمایید ( چون تصمیم قاطعانه برای پیگیری دارم ) مطمئن شم که میتونم از این طریق دادگاه رو متوجه تقلب و تبانی زوح و دفتر اجرای احکام نمایم .
زوجه وقتی مال معرفی میکنه و توقیف میشه ولی اونقدر با بهانهای مختلف زمان رو نادیده میگیرن و اعتنا به درخواستها و حتی دستورها نمیکنند دفتر اجرای احکان تا زوح موفق به ارائه فاکتور از طرف ثالث مدعی بعد از یکسال بشه .. باید دادگاه تشکیل و رفع توقیف شه بالاخره؟ پس قانون توقیف رو هم اجرا میکنن و هم اونقدر برای تحویل طول میکشه تا بالاخره رفع توقیف بشه با ادعای کذب؟
تخلفات اداری شکایت کنم؟
چقدر طول میکشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اطاله دادرسی و طول کشیدن زمان های رسیدگی و پیگیری کار امروزه یک امر طبیعی در دادگاه های ماست و اگر شخص ثالثی بر مالی که شما توقیف کردید ورود کرده و ادعایی دارد قانونی بود و ربطی به اجرای احکام ندارد .شما میتوانید زمانی که کارتان پیگیری نمیشود درخواستی به ریاست ان حوزه قضایی تقدیم کنید تا موضوع پیگیری شود .این موضوعی که شما عنوان کردید نتیجه ای در پی نخواهد داشت

مدارک تقدیمی معترض ثالث ابتدا از سوی دادگاه بررسی میگردد . در صورتیکه اسناد مذکور رسمی و غیر قابل خدشه باشد بلافاصله دستور رفع توقیف صادر و در غیر اینصورت دستور تعیین وقت رسیدگی داده میشود تا با دعوت طرفین موضوع بررسی و اتخاذ تصمیم گردد . حال اگر خلاف این روند طی شده میتوانید علیه قاضی در دادسرای انتظامی قضات و بر علیه کارمندان در دادسرای کارکنان دولت طرح شکایت کنید .