درسته بیشتر از مبلغ ازشون سفته بگیرم که اگر پیشم کار نکرد و نتونست وجه و تامین کنه بتونم هزینه های شکایت یا تاخیر تادیه چک رو بگیرم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸۶ #92680172

با سلام و خسته نباشید
شخصی برای من کار میکند و شش فقره چک امانت به او داده ام تا کابیت خونشو نصب کنه و قرار بوده است از محل حقوق ماهیانه اش مبلغی را کسر کنم و تا زمان سر رسید هر چک پاس شود چکها بی تاریخ بوده اند و کارگرم خودش تاریخ زده حالا که تاریخ چکها مشخص شده میبینم شاید من نخوام تا تاریخ آخرین چک واسم کار کنه تاریخ آخرین چکش ۱۴۰۲ هست الان میخوام ازش سفته و رسید بگیرم چجوری متن و تنظیم کنم که به مشکل نخورم فردا ادعا نکنه در وجه کابینت نبوده (البته در توضیحات چک نوشتم بابت خرید کابینت فلان شخص) . اصلا درسته بیشتر از مبلغ ازشون سفته بگیرم که اگر پیشم کار نمیکرد و نتونست وجه و تامین کنه بتونم هزینه های شکایت و وکیل و یا تاخیر تادیه چک رو بعد از کلی دوندگی بگیرم؟

ممنون از شما

مشاوره حقوقی سفته
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر

کار شما در صورت ارایه چک سخت تر شده

شما می توانید در رابطه با نحوه نگارش و اصول فنی و مواردی که ابهامات دارند از وکلا و کارشناسان محترم سایت اقدام فرمایید

با کمال میل

بدای تنظیم لایحه با یک وکیل و یا همکاران از طریق همین سایت اقدام بفرمایید.

برای تنظیم قرارداد باید از طریق سایت وکلا اقدام کنید

درود بر شما، می‌توانید از طریق سایت با وکلا و همکاران در خصوص تنظیم قرارداد اقدام نمایید.

با سلام
برای این امر میتوانید طی تنظیم قراردادی مابین خود و طرف دیگر تمامی موارد را قید و نیز شماره چک های ارایه شده و نیز و سفته های اخذ شده قید گردد
برای تنظیم قراردا بهتر است از طریق بالای صفحه قسمت خدمات حقوقی اقدام بفرمایید

باسلام
در خصوص موارد ذکر شده با ایشان قرارداد تنظیم کنید .

درود
نحوه تنظیم قرار داد در این قسمت قابل پاسخ نیست.