بعد از تسویه حساب مالی میتوان از کارفرما شکایت کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۸ #92636805

اگر پیمانکار حقوق متناسب با مدرک کارشناسی یک شخص را پرداخت نکند بعد از تصفیه حساب مالی میتوان به کارفرما شکایت کرد

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله با یکسری از شرایط مندرج در قانون و رویه موجود میتوان به مطالبات رسید

با سلام
از طریق اداره کار با داشتن تمامی مدارک و شواهد بر علیه کارفرما اقامه دعوی و مطالبه حق و حقوق خویش نمایید

بله به اداره کار محل کارگاه مراجعه کنید.

سلام
ارتباطی به مدرک تحصیلی ندارد شما میتوانید با مراجعه به اداره کار محل خدمت خود علیه کارفرما مطالبات خود را مطرح نمایید