چقدر طول میکشه تا رسیدگی بشه و رای صادر بشه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۷ #92631292

سلام
از یک نفر خرید اینترنتی کردم
بعد درخولست استرداد وجه دادم توی سایتش هم سفارش منو برگشت خورده زده(خودش هم قبول کرد پولمو بده )
البته بگم من از دو تا حساب براش انتقال وجه کردم یکیش به نام خودم بوده یکیش خواهر
گفتن فقط میتونم اون پولی که از حساب خودم دادمو بگیرم
پولی که از حساب خواهرم براش انتقال دادم باید خود خواهرم شکایت کنه
فروشنده هم نه تنها دیگه گوشیشو جواب نمیده مغازه ش رو هم بسته ست
من رفتم دفتر خدمات قضایی شکایت کردم
درخواست دریافت حق دادرسی هم کردم درخواست مسدودی حسابش رو هم کردم
گفتن چون مبلغ زیر ۲۰ تومنه میره شورا حل اختلاف
اونچا چقدر طول میکشه تا رسیدگی بشه و رای صادر بشع؟
نیاز به مراجعه حضوریه من هست اصلا؟
چقدر احتمال داره برنده بشم البته بگم اسکرین شات وضعیت سفارشمو تو سایت خودش هم ضمیمه پرونده کردم که زدن بود برگشت خورده

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسته به ازدحام پرونده خواهد داشت

سلام
تعیین زمان جهت رسیدگی در دادگاه ها ممکن نیست و به شرایط مختلف بستگی دارد.

سلام. مدت زمان رسیدگی بستگی به روال کار هر شورا و حجم کاریشون داره. احتمال زیاد هست که با ادله شما و رسید واریز به نفع شما رای صادر بشه نگران نباشید