سیر نحوه وصول سفته که از زمان واخواست آن گذشته است،به چه شکل است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۵۰ #92626777

باسلام خسته نباشید

بنده مبلغ ۱۰۰میلیون تومان سفته ظهرنویسی شده(ضامندار)دارم که به علت عدم آگاهی آنرا واخواست نکردم.موعد پرداخت ۹۷/۱۱/۳۰ که ۹۸/۴/۲۰ از طریق دفتر خدمات قضایی اجرا وهزینه دادرسی را پرداخت کردم.

۱-آیا میتوان اعسار از پرداخت مبلغ ۵درصد هزینه تامین از اموال خواسته را داد؟

۲-در صورت نداشتن اموالی به نام متعهد و ضامن،میتوان لوازم مغازه ای که قرارداد مشارکت با صاحب ملک دارد(کلیه لوازم و حق کسب برای متعهد می باشد)،معرفی کرد؟

۳-آیا برای سفته حکم جلب صادر میشود؟

۴-سیر حدودی رسیدگی به این پرونده چقدرزمان می برد؟

۵-نحوه توقیف اموال از طرف دادسرا چگونه است،باید معرفی گردد یا تحقیق و استعلام گرفته می شود؟

تشکر

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما چون ظرف ۱۰روز ازتاریخ سررسید واخواست نکردید
اولا :سفته بعنوان سندعادی تلقی می گردد .
ثانیا : برای تامین خواسته باید خسارت احتمالی بدهید

درصورت نداشتن اموال حکم جلب می گیرید
برای سفته درمرحله اجرای حکم و نداشتن مال حکم جلب صادر می گردد

سلام
۱ _ خیر
۲ _ سلام اگر تنها وسیله کار باشد و شغل و درآمد دیگری نداشته باشد ، مستثنیات دین است و رفع توقیف می گردد.
۳ _ بعد از صدور حکم قطعی و گذشت سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه و عدم ثبت دادخواست اعسار ، بله .
۴ _ مشخص نیست .
۵ _ سفته فاقد جنبه کیفری است و به دادسرا ارتباطی ندارد .

با سلام در خصوص سفته باید ظرف ده روز واخواست شود و در این صورت تامین خواسته صادر میشود و اگر ظرف مهلت مقرر واخواست نشود به عنوان سند عادی قابل استناد است