برای دریافت سفته خود چیکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۸ #92566800

باسلام
بابت بدهی به شخصی سفته داده ام، پس از توافق شفاهی فی‌ ما بین قرار شد تا مبلغ بدهی را طی ۱۰ قسط پرداخت نمایم. ۱۰ فقره چک به طلبکار دادم و قرار بر این شد تا پس از وصول آخرین چک سفته اینجانب را عودت نماید. اما اکنون پس از وصول آخرین چک از عودت سفته بنده امتناع می نماید و خواستار مبلغی بیش تر با عنوان سود بانکی است.
در تمامی چک ها نوشته ام که "در وجه آقای فلانی بابت سفته شماره X" با این حساب آیا می توانم ثابت کنم که این چک ها بابت آن سفته بوده است؟
باتشکر

مشاوره حقوقی سفته
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به تسویه دیون بوسیله چک وعدم استرداد سفته ونظر به اینکه در متن چک نیز این موضوع قید شده است لذابدوا از طریق اظهارنامه رسمی استرداد سفته وتسویه کامل دیون را به دارنده سفته متذکر گردید وسپس با ثبت داخواست حقوقی استرداد اصل سفته را مطالبه نمایید