اگر زوج بعد از شکایت نفقه حقوقی توسط زوجه فقط خرجی یکماه را برای رفع این تکلیف بدهد کافی است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۲۵ #92566449

یا باید کل نفقه عقب افتاده را بدهد

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
زوج در صورت محکومیت به نفقه حال یا معوقه ، بایستی اقدام به پرداخت ان نماید

سلام
نفقه عقب افتاده زوجه را باید طبق حکم دادگاه پرداخت کنید.

با سلام.
کل نفقه معوقه می‌بایست پرداخت گردد.

البته شما مشخص نکردید که دادخواست نفقه معوقه داده اید یا شکایت ترک انفاق مطرح نموده اید.
اما در صورت محکومیت زوج به پرداخت نفقه معوقه ایشان باشد .از تاریخی که دادگاه مشخصی کرده که نفقه شما را پرداخت نکرده.تا تاریخ اجرای حکم.کل نفقه معین شده را بپردازد

در صورت محکومیت کل نفقه باید پرداخت شود

باید کل میزان محکومیت طبق اجراییه پرداخت گردد