مادرم ازدواج مجدد کردند ولی دوباره جهت سوء استفاده مالی از پدرم برگشتن می توانم از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۶۵۰ #92558543

با سلام و عرض ادب و احترام
مامان و بابام ازهم جدا شدن و مامان ازدواج کرد اخیرا با ادعای اینکه رسما از همسرش جدا شده بسمت من و بابام برگشت و مدتی رو تو خونه بابام با ما زندگی کرد و بعدم یهو رفتش خونه شوهرش و الانم با اون زندگی میکنه اگه من عکسای خانوادگی این مدت که با مامانم داشتیم که کنار بابام حتی دستشون تو دست هم بوده رو واسه شوهرش تو تلگرام بفرستم یا واسه خاله و دایی و دوستای مامانم ک چرا مامانم با اینکاراش با احساسات ماو آبرو حیثیتمون بازی میکند در اینصورت آیا مرتکب جرم شدم؟و مجازاتش چیه ؟
چون همه جا حتی به شوهرش گفته ما اونو حبسش کردیم و اون نمیخواسته بمونه واسه اینکه گناهشو توجیه کند سوال دیگم اینکه عکسای مامانم با بابام هستش که دستشون تو دست هم و خیلی خوشحال شادمان تو خونه بیرون رستوران کنارهم نشستن انتشار این عکسا به شوهر مامانم از نظر قانونی مشکلی برا من و بابام ایجاد نمیکند؟ مثلا رابطه نامشروع و اینا ؟بابام این مدت کلی پول برا خرید وسایل شخصی گرفته اینا رو میشه ثابت کرد ک بقصد اخاذی و سو استفاده اومده بوده ؟اگر آره چطوری ؟
آخه واقعا نمیفهمم وقتی از شوهرت جدا نشدی چرا میای از همسر سابق و فرزند خودت سواستفاده احساسی و مالی و غیره میکنی خیلی ازش شاکی ام میخوام بفهمد که دیگه نه با همسر سابق و نه با همسر حاضرش اینکارو نکند خودمم بجهنم که احساساتم و باورهام و حیثیتم بازیچه دستاش بوده .
لطفا راهنماییم کنید من چیکار کنم ممنونم از شما.

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتشار عکس دیگران بدون رضایت ب منظور آبروریزی و خدشه در حیثیت جرم است. طرف دعوی شما نیستید. اگر پدرتان اعتراضی دارد خودش رسما ب دادسرا منطقه مراجعه کند. و برای ادعایش اماره قانونی بیاورد
در ضمن رابطه نامشروع تعریف خاص خودش و حدود خودش را دارد ک شامل این مواردی ک گفتید نمیشود. احتمال دهید همسر الانه مادر شما هم تبانی داشته.

با سلام
انتشار عکس واجد وصف مجرمانه بوده و برای شما دارای تبعات احتمالی کیفری خواهد بود . اما اگر رفتار ایشان با وصف اعمال متقلبانه صورت پذیرفته و منجر به اغفال شده و در نهایت منجر به بردن مال از شما گردیده می تواند تحت عنوان کلاهبرداری تعقیب شود .

توضیحات شما دلالت برجرم نمی کند که قابل طرح شکایت باشد

با سلام و عرض ادب و احترام
مامان و بابام ازهم جدا شدن و مامان ازدواج کرد اخیرا با ادعای اینکه رسما از همسرش جدا شده بسمت من و بابام برگشت و مدتی رو تو خونه بابام با ما زندگی کرد و بعدم یهو رفتش خونه شوهرش و الانم با اون زندگی میکنه اگه من عکسای خانوادگی این مدت که با مامانم داشتیم که کنار بابام حتی دستشون تو دست هم بوده رو واسه شوهرش تو تلگرام بفرستم یا واسه خاله و دایی و دوستای مامانم ک چرا مامانم با اینکاراش با احساسات ماو آبرو حیثیتمون بازی میکند در اینصورت آیا مرتکب جرم شدم؟و مجازاتش چیه ؟

شما این کار را انجام ندهید ممکن است به جرم افشای اسرار خصوصی مجازات شوید و حبس دارد

نشستن انتشار این عکسا به شوهر مامانم از نظر قانونی مشکلی برا من و بابام ایجاد نمیکند؟ مثلا رابطه نامشروع و اینا ؟بابام این مدت کلی پول برا خرید وسایل شخصی گرفته اینا رو میشه ثابت کرد ک بقصد اخاذی و سو استفاده اومده بوده ؟اگر آره چطوری ؟

اثبات رابطه نا مشروع برای هر دو طرف مجازات دارد
مگر اینکه پدرتان اثبات کند از رابطه زوجیت ایشان خبری نداشته
پدرتان می تواند وسایلی که برای ایشان خریده و هبه بوده را رجوع کنند و پس بگیرند اما جرم اخاذی منتفی است

علی ای حال بهتر است شما اقدامی انجام ندهید
و در صورت نیاز پدرتان می تواند علیه ایشان شکایت کنند

بهتر است موضوع را پیگیری ننمایید و کلا ارتباطات را قطع نمایید و اگر بخواهید شکایت کنید پدرتان بایستی اینکار را انجام دهد .

با سلام
شما به هیچ وجه نمی توانید شکایت رابطه نامشروع مادرتون رو از دادگاه تقاضا کنید.چون اصلا شما طرف دعوی نخواهید بود.
درخصوص عکس و ..... چیزی اثبات نمیشود و حتی چون بدون اجازه صاحبان عکس انها را گرفتید و بعد بخواهید ارایه هم کنید خودش جرم مستقلی است که میتوان برعلیه شما در دادگاه اقامه کرد.
بنابراین اگر مادر شما قصد اخازی و مزاحمت و...را از پدرتان دارد، پدرشما میتواند شکایت مزاحمت علیه همسر سابق خود مطرح کند.