کلاهبرداری اینترنتی را میتوان پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۱ #92548920

سلام، مدتی پیش من از یک فرد ایرانی مقیم ترکیه، یه مبلغی نزدیک ۱۵ میلیون ارز دیحیتال قصد خرید داشتم اما طرف پول رو بالا کشید و دیگه برام ارز رو واریز نکرد من از طرف عکس دارم به همرا تمام زسیدهای واریزی هام به حساب ایرانش و تمام چت هامون هم هست.
آیا میتونم شکایت کنم ازش و آیا فایده‌ای داره
و از چه طریق باید اقدام کنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بلی میتونید شکایت و از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام کنید

سلام
باید از طریق دفتر خدمات قضائی، شکایت کیفری در دادسرا مطرح کنید، و مدراکی دارید را ضمیمه کنید و از صفحات چت مخصوصا آنهایی که حاوی خرید و فروش و انعقاد معامله است اسکرین و پرینت تهیه کنید، همچنین، از حسابی انتقال وجه شده است، پرینت با مهر بانک تهیه کنید، تا به پلیش فتا ارجاع شود و تعقیب آغاز گردد.