بابت پیش خرید آپارتمان که فروشنده میخواهد تحویل ندهد کدام راه بهتره و زودتر به نتیجه میرسم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۶ #92524996

من بابت همین پیش خرید آپارتمان که سوال کرده بودم که تا یکسال میتونم شکایت کیفری از فروشنده انجام دهم ولی قرارداد در مبایعه نامه ۹۷/۴/۷بوده و تحویل۹۸/۴/۱۵هستش اما من هیچ شکایت کیفری بابت پیش فروش نکردم و فروشنده میخواد بابت تحویل اذیتم کنه و هنوزم نمیتونه تحویل بده، چون آپارتمان درحال ساخت هست و ۶ماه دیگه تحویله و خسارت روزانه ۵۰هزار زدیم و خیلی کم زدم واسه همون میگه بیا فسخ کنیم و یا پول بیشتر بده یا اینکه خونه تحویل نمیدم و داره واحد دیگه رو می‌سازه و واحد منو میگه همینطوری ۴دیواری ول میکنم خودت برو بقیشو درست کن چون مصالح گرون شده و خونه هم گرون شده داره بهانه میاره واسه همون گفتم شکایت کیفری پیش فروش کنم که دیگه نمیدونم میشه یا نه؟
سوال دوم:از مشاوراملاک که معامله در این املاک بوده و مبایعه نامه نوشته شده هم میتونم شکایت کنم یا اونم همون یکسال فرصت بوده...؟
سوال سوم: شکایت حقوقی الزام به تنظیم سند، انجام تعهدات، تحویل آپارتمان و خسارات مربوطه رو شکایت کنم بهتر به نتیجه میرسم؟
واسه همون میخواستم کدوم راه بهتر به نتیجه میرسم چون شکایت کیفری پیش فروش زندانی داشت برا فروشنده حداقل میترسید میومد تحویل میداد یا که شکایت کیفری زمانی جواب میده که نتونه بسازه و این طوری تحت فشار میزاشتم...
لطفا توضیحات رو بدین اگه الزام به انجام تعهدات جواب نده و تکمیل نکنه وتحویل نده چون منم پول دیگه ندارم که خودم بسازم بالاخره تکلیف درکل چی میشه؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حدود۸ماه

فروشنده ملزم به ایفاء تعهد طبق قرارداد منعقده است . درصورت عدم اجرای کامل قراردادتوسط فروشنده ، الزام وی را ازطریق دادگاه به انجام تعهد بخواهید

با سلام
چون واحد پیش فروش نیمه کاره هست بهتره دراین خصوص شما طرح دعوی حقوقی کنید نه شکایت کیفری
.شکایت شما از بنگاهی نتیجه ای نخواهد داشت چون قرارداد را نوشته جرم که نکرده.
لذا در این قبیل موارد دعوی حقوقی بهتر جواب میده.دادگاه حکم به تکمیل و تحویل واحد خواهدداد