اثبات مالکیت در صورتیکه وصیت دست نوشت موجود باشد چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۹۷ #92522

با سلام
پدربزرگ(پدر مادرم) بنده در سال 80 مقداری از زمین های خود را بین فرزندان خود تقسیم نموده به مادر بنده نیز 200 متر زمین با عنوان ارثیه واگذار نموده و در دست نوشته واگذاری زمین، حدود و همسایگی ها نیز مشخص شده به گونه ای که در سند واضحا ذکر شده که در جنوب زمین کوچه ای سه متری وجود دارد . اما در سال 88 بار دیگر کوچه را به یکی دیگر از دخترانش به صورت خصوصی واگذار کرده در صورتی که به خاله بنده از سمت دیگر راه داده شده بود . پدر بزرگ من در سال 95 فوت کرده ایا الان این کوچه از نظر قانونی به ما تعلق دارد یا به خاله من؟ (ضمنا در سند دست نوشته سال 80 مربوط به زمین خاله بنده کوچه 3 متری قید نشده بود)

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به این صورت نمیتوانم خدمت شما عرض کنم و باید دست نوشته ها به صورت حضوری مورد بررسی قرار گیرد.