آیا میتوانم بیمه بیکاری دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۴۷ #92512390

باسلام.
من تقریبا پنج سال سابقه بیمه دارم. مجرد هستم. یکبار شش ماه در سال ۹۴ و یکبار دیگر ۶ ماه در سال ۹۶ از بیمه بیکاری استفاده کردم. سال ۹۷ و ۹۸ رو کارخونه کار کردم که بیمه برام رد شده. حالا با توجه به جدول بیمه بیکاری و مجرد بودنم و دوبار استفاده از بیمه بیکاری، الان به دلیل پایان قرار داد از اول سال ۹۹ آیا میتوانم بیمه بیکاری دریافت کنم و مشمول من می شود یا باید حتما ده سال سابقه بیمه داشته باشم؟ طبق جدول سقف بیمه من باید ۱۲۰ ماه سابقه داشته باشم تا بیمه بیکاری دوباره به من تعلق بگیره اما با وجود مشکلات کرونا، خواستم بدونم احتمالش هست چند ماهی رو استثنا قایل بشن؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن هم قرارداد دارم و هم برگه عدم نیاز و هم در مدت سی روزه اعلام بیکاری کردم
ممنون

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
طبق قانون کار کارگر در طول خدمت خویش صرفا دوبار میتواند از بیمه بیکاری بهره مند گردد