شکایت کلاهبرداری چطور به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۴ #92500746

با سلام
شکایت کلاهبرداری اینترنتی رو فقط می توی شهر خودت ثبت کرد یا جای دیگه هم میشه؟ من می‌خوام توی استان دیگه ثبت شکایت کنم. چون شهر خودم پیگیر درست نمیشن و بلد نیستن. اون استان دیگه که می‌خوام ثبت کنم. کد ملی و محل تولدم مال همون شهره. ولی آدرسی که تو سامانه دادگستری ثبت کردم آدرس محل سکونتم هست. اگه شکایت کنم و بعدا متوجه بشن آدرس سکونتم جای دیگه هست چی میشه؟
بعد شکایت کلاهبرداری اینترنتی نیاز به وکیل داره یا نه؟
چون تا جای که اطلاع دارم طرف فراری هست. و دادگاه نمیاد.
اول کار اگه وکیل نگیرم . بعدا میتونم وکیل بگیرم؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در هر زمان میتوانید وکیل دادگستری اختیار نمایید

سلام و درود، در جرایم کیفری مرجع محل وقوع جرم صالح می باشد و نمی توان با نظر شخصی یا قرارداد آن را تغییر داد؛ هم چنین توصیه می گردد در مسیر دعاوی و شکایت ها از وکیل و مشاور حقوقی بهره ببرید، زیرا مسائل تخصصی بوده و عدم آگاهی می تواند خسارت های جبران ناپذیری داشته باشد؛ آرزوی موفقیت.

در مرحله ای از شکایت شما می توانید به وکیل دادگستری وکالت بدهید.

سلام
بهتر از اول با یک وکیل بررسی بشه تا کمکم جلو برید
درخواست ارزیابی حقوقی بدید