آیا فقط دوربین مدار‌بسته، برای اثبات این قضیه کافیست؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۳۲ #92492349

با سلام، در یک دعوای لفظی، یکی از کسانی که به من توهین کرد، به سمتم حمله‌ور شد و از پشت به اندام خصوصی من در یک فضای عمومی دست زد و چندین ‌بار این کار را انجام داد و‌ دوربین این عمل را ثبت کرده‌ است. خواستم ببینم اسم این جرم که یک مرد نسبت به یک مرد دیگر انجام داده است چیست؟ چه اسمی را روی این جرم قرار دهم که طرف مقابل دچار اشد مجازات گردد، آیا فقط دوربین مدار‌بسته، برای اثبات این قضیه کافی‌ست؟ همچنین وی عینک طبی من را هم پرت کرد در حالی که چشمان من به شدت ضعیف است، اما عینکم نشکست. آیا این عمل وی مشمول جرم تخریب اموال خصوصی فرد دیگری می‌شود، یا این جرم اسم دیگری دارد؟ سپاس.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اوصاف موضوع فوق جرم توهین صورت گرفته ولی جرم تخریب خیر دوربین به انضمام شهادت شهود می تواند دلیل بر اثبات موضوع باشد

باسلام
می توانید به تصاویر دوربین استنادکنید وازایشان شکایت توهین کنید درخصوص افتادن عینک چون نشکسته جرمی اتفاق نیافتاده

جرم تخریب صورت نگرفته ولی درخصوص توهین و تجاوز به حریم خصوصی میتوانید شکایت کنید

درود
بله می تواند با تصایر دوربین در صورت وضوح اثبات شود. توهین صورت گرفته ولی تخریب خیر.

در صورتی ک عینک شما صدمه ندیده باشد جرم تخریب اموال شخصی منتفی هست.اما درصورت کارهای زشت اون فرد و توهین ب شما در فضای عمومی میتوانید ب همین دلیل(توهین)علیه او شکایت کنید و مجرم حسب مورد ب جزای نقدی محکوم خواهد شد...بله میتوانید در اثبات این موضوع از فیلم دوربین استفاده کنید و اگر شهودی هست از شهادت آنها کمک بگیرید

با سلام
جرم توهین علیه اشخاص عادی مستند به ماده ۶۰۸ قانون مجازات اسلامی، مجازات دو تا هشت میلیون تومان جزای نقدی
در رابطه با جرم تخریب ، پاسخ منفی است و جرمی واقع نشده است .

اگر عینک شما اسیب ندیده است، جرم تخریب رخ نداده است. شما می توانید شکایت توهین مطرح کنید