آیا بدون داشتن مدرک در خیانت در امانت، میتوان ابلاغیه ارسال کرد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲,۰۰۸ #92480426

سلام خسته نباشین
کارفرمای من برای من شکایت خیانت در امانت ثبت کرده است، در صورتی که هیچ چیزی از ایشان دست من امانت نبوده و الان برای من ابلاغیه ارسال شده که تا ۵ روز مراجعه نکنم، حکم جلب دارد.
آیا بدون داشتن مدرک هم می توان ابلاغیه ارسال کرد؟

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اگر هیچ مدرکی نداشته باشند امکان ارسال ابلاغیه وجود ندارد حتما با شهادت شهود یا اسناد و نوشته ای سابق علیه شما شکواییه مطرح شده است

سلام دوست گرامی
حتما به شعبه بروید این اظهار بدون دلیل نبوده و اگر میخواهید به مشکل برنخورید جلوتر از یک وکیل کمک بگیرید که برود و برایتان اطاعات پرونده را کسب نماید.

سلام
ابتدا باشد مشخص شود که بر اساسی چه دلایلی شکایت نموده است تا بتوان بطور دقیق راهنمایی کرد، چنانچه قصد حضور در شعبه را داشتید حتما وثیقه یا کفیل همراه خود داشته باشید

با سلام. احضار افراد بدون دلیل موجه تخلف انتظامی درجه چهار تا هفت برای قضات در پی دارد.حتما دلیلی وجود دارد که احضار شده اید. به نظر میرسد کارفرمای شما با شهادت شهود یا اسناد و نوشته ای سابق علیه شما شکواییه مطرح کرده است. پیشنهاد میکنم با بهمراه داشتن کفیل (کارمند یا صاحب جواز کسب معتبر بهمراه اوراق احراز هویت و ثبت ثنا) به شعبه مربوطه مراجعه بفرمایید.