آیا بابت مهریه تا میزان ۱۱۰ سکه یا معادل قیمتی آن اجراییه توسط اجرای احکام صادر می گردد ؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۱ #92452370

سلام و عرض ادب و احترام . بنده بابت مهریه همسرم در دادگاه خانواده محکوم به پرداخت میزان ۵۰۰ سکه طلا + ۵۰۰ مثقال طلا + ۵۰ میلیون تومان از بابت سه دانگ یک منزل مسکونی شده ام . خواستم از حضور شما وکلا این سوالات رو بپرسم که :
۱ - اجراییه بابت محکومیت مهریه فوق به چه نحوی صادر میشود آیا بابت کل مهریه یا تا میزان ۱۱۰ سکه یا معادل قیمتی آن اجراییه توسط اجرای احکام صادر می گردد ؟و بر اساس آن زوج ملزم به پرداخت میگردد .
۲ - نحوه اقساط مهریه فوق حد الامکان به چه صورتی میباشد ؟ با درآمد ماهیانه دو و نیم میلون تومان زوج . البته زوج هیچ اموالی به نام خود ندارد .
۳ - آیا پیش قسط سنگین بابت آن در نظر گرفته میشود ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اجراییه صادره علیه شما در خصوص ۱۱۰سکه می باشد اما شما می توانید با تقدیم دادخواست اعسار و تقسیط تقاضای قسط بندی مهریه رو بنمایید بسته بنظر قاضی و شرایط اقتصادی وتمکن مالی شما اقساط مشخص می گردد

با سلام
اصولا اجراییه معادل کل مبلغ مهریه صادر می شود
اقساط نیز با توجه به شرایط فرد تعیین می شود که اصولا حدودا بین ۵ ماه الی ۸ماه یک سکه می باشد
تعیین پیش قسط رویه خاصیی نداشته و منوط به شرایط فردی و نظر قاضی است

تا ۱۱۰ سکه، مشمول ماده ۲ محکومیت های مالی میشه و بعد از این اینکه اجراییه به شما ابلاغ شد تا ده روز فرصت دارید دادخواست اعسار خودتون را ارائه بدهید در صورت تایید بسته به شرایط شما و نظر قاضی مقداری و رو پیش و مابقی طی اقساط در صورت لزوم هم بعد از تایید اعسار شما می توانید دادخواست تعدیل اقساط هم ارائه بدید

سلام
اصولا اجراییه معادل ۱۱۰ سکه صادر می شود
اقساط نیز با توجه به شرایط فرد تعیین می شود که اصولا حدود ۸ ۹ ماه یک سکه می باشد
تعیین پیش قسط رویه خاصیی نداشته و منوط به شرایط فردی و نظر قاضی است

سلام- تا ۱۱۰ سکه را باید بپردازید. لذا با دادخواست اعسار از پرداخت مهریه می توانید مهریه را بصورت اقساطی بپردازید. تعدادی سکه را بصورت پیش پرداخت از شما می گیرند. و هر چند ماهی یکبار یک فطعه سکه می پردازید. شما می توانید پس دادخواست اعسار در صورت نپذیرفتن توسط قاضی چندین بار دادخواست تعدیل در اقساط یا تعدیل در پیش پرداخت اقساط بدهید/.