گواهی مذکور برای ارائه دادخواست مطالبه خسارت در دفتر خدمات قضایی، تا چه تاریخی اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۵۴ #92440146

با درود و احترام
در مورخه ۳/۹/۹۹ به جهت خسارت وارده به خودرو و محاسبه افت قیمت خودرو، گواهی تامین دلیل گرفته ام. گواهی مذکور برای ارائه دادخواست مطالبه خسارت در دفتر خدمات قضایی، تا چه تاریخی اعتبار دارد؟
با سپاس از راهنمایی شما بزرگواران

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اعتبار نظریه کارشناس در تامین دلیل تاریخ خاصی ندارد ولی در مورد موضوع شما از آن جهت که ممکن است طرف مقابل به نظریه تامین دلیل اعتراض کند ، گذشت زمان ممکن است موجب تضییع حقوق شما شود .

باسلام
وقت بخیر
برای تقدیم دادخواست محدودیت زمانی وجود ندارد اما در راستای وصول هرچه زودتر مبلغ خسارت. بهتر است هرچه سریعتر اقدام کنید چرا که ممکن است طرف مقابل نظریه کارشناسی را قبول نداشته و موضوع دوباره کارشناسی شود و این موضوع باعث تاخیر در پرداخت مطالبات شما گردد
موفق باشید

درود
استناد به نظریه کارشناس در پرونده ی تامین دلیل مقید به زمان خاصی نیست .

سلام
زمانی را نمی توان برای آن متصور شد

سلام از زمان ارسال دادخواست مراحل قانونی و کارشناسی انجام میگیرد ومقید به زمان خاصی نمی باشد موفق باشید

گواهی تامین دلیل مشتمل بر نظر کارشناس و تعیین میزان خسارات وارده به متقاضی بوده و مقید به زمان مشخصی نمیباشد. هرزمان که تمایل داشتید میتوانید طرح دعوی نمایید.

با درود زمان خاصی ندارد مطابق همان نظر کارشناسی رسیدگی خواهد شد. مگر طرف مقابل بدان معترض شود و تقاضای کارشناسی مجدد نماید