مادرم به چه طریقی ملک را به نام من واگذار نماید تا بعد فوت ایشان مشکلی پیش نیاید؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۷ #92418979

باسلام
مادرم یک ملک ۳ دانگ دارند که میخواهد به بنده واگذار نماید با پرس و جویی که کردم مطلع شدم وکالت های فروش بعد فوت مادر فسخ شده و اعتبار ندارند. حال به چه طریقی باید قرارداد تنظیم کنیم تا بعد فوت مادر مالک حقوقی خانه من باشم و قرارداد فی مابین نیز اعتبار داشته و قابل استناد باشد .
باتشکر

مشاوره حقوقی صلح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با مراجعه به دفتر اسناد رسمی یک سند صلح احتیاطا صلح معوض تنظیم کنید

می توانید صلح عمری نمایید.

سلام می توانید اقدام به انعقاد صلح عمری نمایید و در این صورت مشکلی پیش نخواهد امد

قرارداد بیع و صلح راههای مناسبی هستند

بسمه تعالی : با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی و ثبت بنچاق یا سند انتقال مال غیر منقول قطعی میتوانید به مقصود نظر برسید زیرا که تنها اوراق رسمی معتبر و انتقال قطعی است که موجب جلوگیری از هر گونه ادعایبی خواهدشد و درضمن غیر قابل رجوع و یا فسخ خواهد شد مگر با رضایت خریدار