فقط رضایت شاکی رو بگیرم تمومه یا جنبه عمومی داره؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۴۴ #92336750

سلام من یک گوشی برداشتم از یک جای تو اون زمان حال درستی نداشتم رفتم دادگاه گفتم برنداشتم ولی من متهم شدم با شرایط موجود میخاستم ببینم فقط رضایت شاکی رو بگیرم تمومه یا جنبه عمومی داره لطفا جواب بدین ممنون

مشاوره حقوقی سرقت
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اخذ رضایت از شاکی صرفا در مجازات شما تخفیف قابل اعمال خواهد بود

سرقت از جرائم غیر قابل گذشت می باشد و در صورت رضایت شاکی تخفیف در مجازات برای شما در نظر میگیرن ولی جنبه عمومی جرم پا بر جاست

سلام
سرقت غیر قابل گذشت است لذا در صورت رضایت شاکی تخفیف خواهد خورد

با درود رضایت شاکی موجب تخفیف خواهد شد. سرقت جرمی است غیرقابل گذشت.

سلام
سرقت جنبه ی عمومی داره و با رضایت شاکی پرونده مختومه نمیشه ولی میتونید به استناد گذشت تقاضای تخفیف مجازات را بنمایید...

هرچند سرقت از جرائم غیر قابل گذشت محسوب میشود ولی اگر موفق به اخذ رضایت شاکی شوید قطعا در مجازات عمومی شما بسیار موثر خواهد بود .

سرقت از جمله جرایم غیر قابل گذشت محسوب می شود که جنبه عمومی جرم آن باقی است