سرقت در معامله در صورتیکه هیچ مبلغی پرداخت نشده باشد به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۲ #92333773

با عرض ادب و احترام

چند وقت پیش یکی از آشناها جهت خرید سیمکارت رند اعتباری ایرانسل با هم تماس گرفت، چند سال قبل هم دو تا سیم کارت رند که سریالی بودند رو از من خرید کرده بود و اطلاع داشت من تعدادی سیمکارت اعتباری صفر ایرانسل دارم. این سیمکارت ها داخل پک پلمب شده است و برای فعال سازی با کارت ملی باید به دفاتر ایرانسل رفت سند رو بنام بزنید و سیم رو فعال کنید.
خلاصه کوتاه کنم، یه مدتی با نقشه داشت باهام هماهنگ میکرد که آخرش متوجه شدم.
منم وضعیت مالی خوبی نداشتم، خوشحال شدم کسی خودش داره پیشنهاد بده، شماره ها رو لیست کردم و دوستمون خوبای سریالی شو گفت برا من، جمعا ۸ سیم کارت جمعا به مبلغ ۶۵۰ هزارتومن قبول خرید کرد.
بعدظهر روزی سیم کارت ها رو گرفت گفت تا شب واریز میکنه، که این واریز کردن تا الان طول کشیده و جواب های تلفن رو نمیده و ۱۰۰% اطمینان حاصل کردم که چنین قصدی هم نداره؟
خانواده من هم ایشون رو میشناسن به عنوان یه آدم غیر عادی، پدرم از جایی گفت خبر داره که معتاد شده، و برای اینکه اتفاقی پیش نیاد توصیه کرده بی خیالش شو،
من بهم خیلی فشار آومده جدای از پولش، بخاطر احمق بودنم جهت اعتماد، که معامله رو بدون هیچ وجهی انجام دادم، و طرفم کلا تو نقشه بوده، لطفا من رو راهنمایی بفرمائید.

با سپاس
محمد خیرمندی

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تحت عنوان مطالبه ی وجه می توانید از ایشان شکایت کنید