برای ثبت طلاق پس از عده، باید حتما همزمان در ساعتی که دفترخانه مشخص کرده حاضر شویم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۲ #92319680

سلام
برای ثبت طلاق پس از عده، باید حتما همزمان در ساعتی که دفترخانه مشخص کرده بریم یا میشه چند روز بعد هم رفت؟

مشاوره حقوقی طلاق
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر زوجین وکالت در طلاق داشته باشند نیازی به حضور خود آنان نمیباشد
در صورتی که گواهی عدم امکان سازش به درخواست مرد برای طلاق صادر شده باشد و زن ناچار است از تصمیم او تبعیت کند و برای جاری شدن صیغه طلاق ، در تاریخ مشخص ، در دفتر ثبت طلاق حاضر شود . در صورتی که زن ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود ، دفتردار اخطاریه حضور را هم برای مرد و هم برای زن ارسال می کند . در صورتی که باز هم زن در دفتر خانه حضور پیدا نکرد ، صیغه طلاق بدون حضور او جاری خواهد شد و این موضوع به اطلاع او می رسد .
درصورتی که زوجه با توجه به حق طلاقی که در عقد ازدواج دارد ، موفق به دریافت گواهی عدم امکان سازش شود ، باید ظرف مهلت مقرر گواهی را به دفترخانه ارائه دهد و مرد نیز باید برای ثبت طلاق به دفترخانه برود . در صورتی که مرد از رفتن به دفترخانه خودداری کند ، دفتردار موضوع عدم حضور مرد برای ثبت طلاق را به دادگاه صادر کننده گواهی عدم امکان سازش اطلاع می دهد . بعد از این زن باید از دادگاه بخواهد که مرد را برای اجرای صیغه طلاق احضار کند . در صورتی که بعد از ارسال احضاریه ، باز هم زوج از حضور خودداری کند ، دادگاه با رعایت شرعیات ، صیغه طلاق را بدون حضور مرد جاری می کند و دستور ثبت آن را به دفتر ثبت طلاق می دهد . هم چنین دادگاه به دفترخانه دستور می دهد بعد از ثبت طلاق ، موضوع ثبت طلاق را به زوج اعلام کند .
در صورتی که زوج در دفتر ثبت طلاق حاضر شود ولی باز هم از اجرای صیغه طلاق خودداری کند ، به ترتیب بالا عمل خواهد شد .
وقتی گواهی عدم امکان سازش که بابت طلاق توافقی صادر شده است زن و شوهر باید در تاریخ مشخص شده در دفترخانه برای ثبت طلاق حضور پیدا کنند . در صورت عدم حضور زن وشوهر در دفترخانه برای ثبت طلاق ، دفتردار برای هر دوی زن و شوهر اخطاریه ای صادر می کند و از طرفین می خواهد که برای جاری شدن صیغه طلاق در دفترخانه حضور پیدا کنند .
در صورتی که یکی از زن یا شوهر در دفترخانه برای ثبت طلاق توافقی حاضر نشود ، دیگر امکان ثبت طلاق بدون حضور او وجود ندارد و اجرای صیغه طلاق و امضا دفتر اوراق مربوط به طلاق منتفی می شود .

تنها تشریفات اداری باید طی شود و نیازی به حضور همزمان نیست .

باسلام
بخاطر اینکه جهت جاری نمودن صیغه طلاق هر دو زوجین بایستی حاضر باشند بخاطر تشریفات طلاق،بهتر است در مهلت مقرر حضور یابید