این مسدودی حساب برای رد مال گوشی میباشد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۱۴ #92295225

سلام بنده شاکی پرونده سرقت گوشی هستم پرونده در اجرای احکام میباشد چند روز پیش حساب‌های بانکی متهم مسدود شده است سوالم اینست که این مسدودی حساب برای رد مال گوشی میباشد و اگر در حساب بانکی متهم موجودی کافی نباشد رد مال چگونه انجام میشود

مشاوره حقوقی سرقت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست توقیف اموال ایشان را داشته باشید در صورتی که مالی از ایشان در دسترس نباشد جهت اخذ حکم جلب اقدام نمایید

سلام علیکم
این مسدودی ممکن است منحصرن مربوط به پرونده شما باشد یا پرونده دیگری ولیکن در صورت عدم کفاف وجه یا اموال متهم میتوانید جلب نامبرده را بگیرید.

با سلام با معرفی مال جدید

در صورت عدم وجود اموال می توانید حکم جلب محوکم علیه را اخذ کنید

درود
در خصوص اینکه مسدودی حساب مربوط به شکایت شماست با قطعیت نمیشه نظر داد اما میشه از طریق اجرای احکام مطلع شد
اگر شخص موجودی کافی نداشته باشه و اموالی هم برای وصول قیمت موبایل ازش نداشته باشه میتونید حکم جلبشو بگیرید

سلام چنانچه حسابهای مسدود شده موجودی نداشته میتوانید با معرفی اموال نسبت به توقیف اقدام نمایید

درصورت داشتن اموال برای متهم میتوانید با معرفی اموال توقیف بگیرید
در غیر این صورت میتوانید جلب بگیرید