چگونه ثابت کنم که نفقه را پرداخت کرده ام؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۷۷ #92280583

سلام به کارشناسان گرامی

زوجه شکایت کیفری ترک انفاق کرده و بنده از خرداد ماه ماهی ۵۰۰ هزار تومان به زوجه و ۵۰۰ هزار تومان برای فرزند ۴ ساله ام به حساب زوجه ریختم حال زوجه از خرداد ماه در منزل حضور نداشته است و یک روز مانده بود که ناشزه شود نامه زده که تمکین می کند البته به صورت صوری حال در خصوص دعوی ترک انفاق
آیا بنده باید غیر از مستندات پرداختی نفقه چیزی دیگه باید فراهم کنم؟
ممنون که پاسخ می دهید.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام رسید های واریزی که به حساب وی پرداخت کرده اید گواه این موضوع است. همه انها را به دادگاه ارائه بدهید.