هیچ کفالت یا وثیقه ای ازش نخواستند؛ چه بیاد کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۸ #92271367

سلام من یه کپسول هوا داخل ماشین باجناقم بوده نصف شب پاسگاه جاده نزدیک روستای خودشون بوده بهش گیر دادن منتظر تماس من بوده که برام بیاره تو شهر منم به دلیل مریض بودن بچه ام نتونستم برم ازش تحویل بگیرم تا اینکه ساعت ۳ شب با گوشی باجناقم پاسگاه با بنده تماس گرفته براشون پول ببرم منم که منم نتونستم برم ازشون سوال کردم بابت چی پول بیارم گفتن که سو تفاهم پیش اومده بعدا با خانواده باجناقم تماس گرفتم گفتم موضوع اینه پول بردن بابت ضمانت الا به عنوان رشوه فرستادن دادسرا بعد ۲ کیلومتری اونجا که باجناقم دسگیر کردن سرقت شده یه سری گاز و هوا گرفتن رو کار حالا میکن کار شماست هیچ کسم اونجا نگرفتن اسم منم اوردن تو پرونده در صورتی که باجناقم نه سواد داره نه به چیزی اعتراف کرده فقط پاسگاه خودش چیزی بر خلاف واقعیت تنظیم کرده قاضی ماشینشو ازاد کرده فقط یه سیلندر هوا مونده ازاد بشه هیچ کفالت یا وثیقه ای ازش نخواستن ازاد شده اون فردی که پولم تحویلشون داده بود ازادش کردن خواهشا کمک کنید خلاصه پرونده هم برام اوردن دستمه

مشاوره حقوقی سرقت
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از ماموران شکایت کنید

با سلام
بنا به فرمایشات شما ، هیچ مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد فقط کپسول هوا بخاطر شک داشتن و عدم اثبات جرم موقتا نگه داشتن که انشالله بعد از حل موضوع آزاد خواهد شد

سلام به فرض که باجناق شما پیشنهاد رشوه هم داده باشد اقدام مامورین از طریق تماس با شما جهت بردن پول ،تحصیل دلیل از طریق نامشروع و فاقد وجاهت قانونی می باشد لذا در دادسرا با این دفاع اقدام فرمایید..ماموران خود باید از ارتکاب جرم پیشگیری کنند نه اینکه زمینه ارتکاب جرم را فراهم نمایند