بعد از شکستن قفل و ورود من به منزل، همسرم میتواند از من شکایت کند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۸۰ #92225443

من خانمم را سه ماهه طلاق دادم، الان در منزل مشترکمان زندگی میکند که سه دانگش به نام من است و از ورود من به منزل جلوگیری میکند.
من میتوانم برم در را باز کنم و وارد منزل بشوم یا نه؟
و اینکه من در این مورد کیفری شکایت کردم و برای وی منع تعقیب صادر شده،همسرم میتواند بعد از شکستن قفل و ورود من به منزل شکایت کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میتوانید درخواست خلع ید نمایید و ورودتان به منزل میتواند منجر به شکایت کیفری از جانب ایشان شود

با سلام چه دلیلی وجود دارد که شما قفل را شکست دهید اصلا خود ایشان قاف را شکسته اند ضمنا شما مالک مهر هستید و به صورت مشاعی در آن سهیم بوده و لذا هیچ گونه شکایتی علیه مالک ملک مسموع می باشد

با سلام ووقت بخیر
چون ملک مشاع هست شرکا درکلیه ملک شریک هستند و بدون رضایت یکدیگر نمیتوانند از ملک استفاده کنند و میتوان از مراجع قضایی برای خلع ید ملک دادخواست حقوقی داد و اگر قفل درشکسته شود به عنوان تخریب همسرتان میتواند از شما شکایت کند .