شکایت با عنوان کودک آزاری چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۲ #92201604

با سلام.
جوان ۲۱ ساله‌ای هستم.روز گذشته مادرم به طرز وحشیانه‌ای برادر ۱۰ ساله‌ام را کتک زد.به طوری که دهان، بینی و تمام صورت و دست‌هایش پر از خون شد.من از این صحنه‌ها فیلم گرفتم.بعد هم که گفتم فیلم گرفتم پدر و مادر کتک خوردم و تهدید به قتل شدم.(بارها اینکار رو انجام دادند).با توجه به اینکه مدرک دارم و در فیلم کودک آزاری بارز است؛ میخواستم بپرسم کجا اول باید شکایت کنم؟متشکر.

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود و امیدواریم دیگر این مسائل را تجربه نکنید.به دفتر خدمات قضایی محل مراجعه کرده و شکایت خود را ثبت کنید تا پیگیری شود و هم چنین از طریق اورژانس اجتماعی به شماره تلفن۱۲۳ میتوانید طرح موضوع کنید

با ۱۲۳ حتما تماس بگیرید و کودک را به پزشکی قانونی برده تا معاینه شود . سپس نسبت به ثبت و اعلام شکایت کودک آزاری در دفتر خدمات قضایی اقدام کنید

سلام بزرگوار . واقعا متاثر شدم . خوشبختانه مطابق با قانون حمایت از کودکان و نوجوانان ، شما شخصا میتوانید با کارت شناسایی تون در یکی از دفاتر خدمات قضایی الکترونیک، اقدام به طرح شکایت کودک آزاری کنید . بعنوان دلیل و مدرک به فیلم ضبط شده اشاره نمایید . ضمنا حتما تقاضای ارجاع به پزشکی قانونی داشته باشید . تا جراحات مورد نظر شما طی گواهی رسمی صادر شود .
با رسیدگی به این شکایت والدین شما قطعا مجازات می شوند و مجازات شون طبق قانون از سه ماه و یک روز تا شش ماه حبس و یا تا ده میلیون ریال جزای ‌نقدی می باشد .