دوستم رسید بانکی داره که پول به حساب دوستی که فرار کرده ریخته، آیا میتونم از دوست خودم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۱۵ #92153887

سلام وقتتون بخیر
بنده از اردیبهشت ماه طی سه مرحله مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان در طی دوماه متواری ۱۰۰تومن اول و سه ماه ۱۰۰تومن دوم را در منزل دوستم که کارت خوان داشت کارت کشیدم،
ایشون تقریبا دوبرابر بانک به من سود میدادن، یک روز اومدن منو بردن مغازه دوستشون و همسرم یه قرارداد با دوستشون امضا کرد که منبعد ماه بعد دوستشون برای ما سود بریزه اما چند روز بعدش متوجه شدیم با ۵ میلیارد پول مردم متواری شده دوستم اومد از ما قرارداد رو گرفت ، آیا من با رسید هایی که کارت کشیدم میتونم از دوست خودم شکایت کنم ، البته دوستم رسید بانکی داره که پول به حساب دوستی که فرار کرده ریخته، حالا من نمیدونم آیا با شکایت از دوستم به نتیجه میرسم یا خیر،
البته اون قراردادی هم که گرفت ممکنه به ضرر ما تموم بشه

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله شما باید علیه شخصی که پول را به وی داده اید طرح دعوی کنید.

با سلام . قرارداد شما تعیین کننده وضعیت دقیق حقوقی شماست درصورتیکه قرارداد را به شما نمی دهد ؛ فعلا بهتر است علیه دوست خودتان که مدارک واریز به حساب ایشان را دارید اقدام نمایید در نهایت یا قرارداد را ارائه می دهد و یا پول شما را می پردازد . .

درود بر شما، می‌توانید به صاحب حسابی که مبالغ را به حساب ایشان واریز کردید، به استناد فیش های واریزی، دادخواست مطالبه وجه دهید، لکن در مورد قرارداد بایستی مفاد آن بررسی شود.

کار شما جرم ربا محسوب می شود ودرصورت اثبات هردو به زندان محکوم می شوید ولی به پول خود می توانید برسید