اگه به نرخ یورو هم به ما پرداخت بشه باز هم جبران ضرر مالی ما نمیشه؛ چه شکایتی باید تنظیم کنیم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۸ #92150461

یه شخصی یه سال قبل. به مقدار ۱۷ هزار یورو. از ما کلاهبرداری کرد. شکایت کردیم. و الان بعد از یک سال طرف پیدا شده
پارسال ما یه خونه سه خوابه فروختیم و ماشین که این پول جور شد
الان حتی اگه به نرخ یورو هم به ما پرداخت بشه باز هم جبران ضرر مالی ما نمیشه
چه شکایتی باید تنظیم کنیم. که جبذان ضرر و زیان ما بشه

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست مطالبه ضرر وزیان خود را تقدیم دادگاه کنید

سلام .برحسب جرم ارتکابی برای متهم مجازات در نظر گرفته میشه.بنابراین مجازات کلاهبرداری حبس .رد مال و جزای نقدی برابر با مالی ک کلاهبرداری شده میباشد و شکایتی غیر از این مصداق پیدا نخواهد کرد .

سلام و درود ، شما می توانید علاوه بر شکایت به اتهام کلاهبرداری ، درخواست جبران ضرر و زیان را نیز به نرخ روز نمایید؛ موفق باشید.

با سلام
دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم

درود
دادخواست ضرر وزیان مطرح نمایید‌.

باسلام واحترام دادخواست جبران ضرر وزیان کنید وبه نرخ روز پرداخت میگردد

سلام. باید علاوه بر شکایت و در ضمن دعوای کیفری، جبران ضرر و زیان ناشی از جرم رو درخواست کنید