مطالبه وجه سفته جعلی و صدور حکم غیابی علی‌رغم ابلاغ واقعی

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳ #92086076

وقت بخیر، کسی علیه بنده در شورای حل اختلاف دادخواست مطالبه وجه سفته داده که به من هیچ اطلاعی ندارم و همچنین سفته‌ای رو اصلا بنده ننوشتم و امضا نزدم. خواهان را هم نمیشناسم ولی در سفته مشخصات بنده هست. سفته کاملا جعلیه. به ثنای بنده ابلاغ شد که حضور پیدا کنم برای رسیدگی، بنده ابلاغ را باز کردم ولی متاسفانه نتونستم حضور پیدا کنم، فراموش کردم و رای صادر شده و محکوم شدم ولی باز هم که رای ابلاغ واقعی شده بود شورا، رای غیابی داده متاسفانه. می‌توانم کاری کنم؟ مبلغش حدود ۴ تومن بود. فکر کنم اگر واخواهی کنم به دلیل ابلاغ واقعی رد می‌شود، درسته؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطابق نص صریح ماده ۲۵ قانون شورای حل اختلاف؛ اصل بر حضوری بودن رای قاضی شورای حل اختلاف می‌باشد؛ مگر اینکه خوانده یا وکیل وی در هیچ یک از جلسات رسیدگی حاضر نشده و یا به طور کتبی دفاعی به عمل نیاورده باشد؛ که در این صورت صرف نظر از این که ابلاغ واقعی به عمل آمده باشد یا قانونی، رای قاضی شورا غیابی تلقی خواهد شد.
لذا میتونید از رای صادره واخواهی کنید
همچنین میتونید شکایت جعل و استفاده از سند مجعول رو ثبت کنید

از تاریخ ابلاغ واقعی رای غیابی فرصت واخواهی دارید

با سلام
اگر رای به صورت غیابی صادر شده، واخواهی امکان پذیر است.

با توجه به عیابی بودن رای ۲۰ روز مهلت واخواهی دارید و سپس ۲۰ روز دیگر هم مهلت تجدیدنظر
از حق خود استفاده کنید و مدارک لازم برای اثبات جعلی بودن و درخواست کارشناس بفرمایید

سلام اگر رای غیابی است امکان واخواهی داریذ

میتونید در موعد قانونی تجدید نظر خواهی کنید.