پیام توهین و فحش چه حکمی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۷۷ #92065685

سلام چند ساله که شوهر خواهرم زن دیگری اختیار کرده و تقریبا هر روز اون زن به خواهرم پیام های توهین آمیز و ناسزا میفرسته حتی یه بار زنگ زده بود محل کارش روی تلفن ثابت محل کار بدترین فحش ها را داده بود و این قدر این کار را ادامه داد تا خواهرم مجبور شد از کار بیاد بیرون. من هم یه روز از کوره در رفتم و( با وجود اینکه شوهر خواهرم هیچ حقوقی برای خواهرم و بچه هاش قابل نیست و جدا زندگی میکنه) من هم از کوره در رفتم و سه تا پیامک دادم که چند تا ناسزا هم توش بود اونم برگشت ۱۶ تا پیام که رکیکترین... جرات نکردم. بازش کنم می خوام برم شکایت کنم لطفا بهم بگید از چه طریقی؟ نتیجه خواهد داشت، برای من خودم که سه تا پیام دادم با توجه به سابقه‌ای که اون داره آیا من مجرم شناخته میشم خیلی ممنون ازتون.شوهر خواهرم هم تهدید کرده آگه در مورد مهریه و..بجه ها رو ازت میگیرم.هنوز جدا نشدن ولی جدا زندگی میکنند.

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات توهین طبق قانون جدید جزای نقدی درجه شش است.

سلام
توهین از طریق پیامک قابل اثبات است و اقدام مذکور هریک از طرف دیگری قابل شکایت است !

با سلام
پیامک دلیل محسوب نمی شود لیکن اماره ای خواهد بود برای اثبات جرم.