وصول سایر هزینه های درمان از راننده ی مقصر چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۳ #92060787

با سلام و احترام ‌
در حادثه ی رانندگی منجر به جرحی، که اخیرا داشته ام، مبلغ دیه توسط پزشکی قانونی تعیین و از محل بیمه شخص مقصر پرداخت خواهد شد، برای وصول سایر هزینه های درمان مانند عکسبرداری ام آر آی، و هزینه ویزیت های پزشکی قانونی و... چه اقداماتی باید انجام دهم
لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید دادخواست مطالبه هزینه های مازاد بر دیه رو مستقلا ثبت کنید

برای دریافت هزینه های درمان می توانید به موجب دادخواست جداگانه اقدام نمایید

درود .باید دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

هزینه های دیگر را میتوانید در همان پرونده یا دادخواست جدید تحت عنوان خسارات مازاد بر دیه درخواست نمایید

براساس مبلغ فاکتور هایی که دارید اگرزیر ۲۰میلیون تومان است درشورای حل اختلاف واگر بالای ۲۰میلیون تومان است دادگاه حقوقی مستقلا دادخواست به دهید

درود بر شما، بایستی ضمن دادخواستی مستقل اقدام به دریافت هزینه های درمانی کنید.

درود
هزینه درمان را می توانید به موجب دادخواست مستقل مطالبه کنید.