آیا طلاها رو میشه پس گرفت؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۵۴ #91997108

سلام دو سال قبل خانم ۶۵ ساله ای با مهریه ۲۵ سکه؛ ازدواج کرده بعد اجرای صیغه ۴۱ گرم طلا توسط زوج به ایشان داده شد چند ماهی است ترک منزل کرده و مهریه رو به اجرا؛ ۵۰ میلیون تومن در حساب زوج توقیف شده و امروز هم ماشین پیرمرد رو اجرا اومد برد. و ماهیانه ۵۰۰ تومان هم از حقوق زوج کسر می شود . آیا طلاها رو میشه پس گرفت یا با مبلغ مهریه کم و وجه کرد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر زوج این طلاها را بعنوان هدیه به زوجه داده باشد هبه محسوب شده و قابل استرداد خواهد بود

باسلام
درکنار شما عرض کنم که فقط مهریه قابل مطالبه است و میتوان گرفت ولی در خصوص ۴۱گرم طلای خریداری شده به صورت معمولی ودر طول ایام زوجیت به صورت کادو و هدیه اعطا گردیده و قابل مطالبه نمی باشد.

سلام. اگر طلا را به عنوان هدیه (هبه) داده باشند قابل استرداد است. البته باید توجه داشت که طلا همچنان باید موجود باشد. لازم به ذکر است در صورتی که گیرنده در برابر هدیه‌ای که دریافت کرده به واهب مالی داده یا برای او کاری انجام داده باشد یا در صورتی که گیرنده مال هدیه‌شده را به شخص دیگری منتقل کرده باشد یا اینکه در صورتی که در مال موهوبه تغییری به وجود آمده باشد مانند اینکه مال مورد هبه طلا آب شده بوده باشد که تبدیل به دستبند طلا شده است ، امکان بازپس گیری وجود ندارد.

بسمه تعالی. اگر بعنوان کادو یا هدیه داده باشید. خیر قابل استرداد نیست