میخواد بابت سهم الارث از ما شکایت کنه آیا میتونه؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۴۴ #91994449

سلام ما ۱۸سال پیش ارث پدر بزرگمون رو تقسیم کردیم پدرم سهم سه عمه و یک عموم خرید پول هاشون رو داده و لی قباله اصلی عموم دزدیده و برده تهران نمیده. عمه هام اومدن بنگاه امضا و اثر انگشت دادن که ما فروختیم به بابای تو شاهد. ها هم امضا کردن این از لحاظ قانونی درسته؟ یعنی میشه اثبات کرد؟
و سوال دیگه اینکه ۱۸سال قبل یکی از وراث یعنی عمه من بعد تقسیم ارث قبول کرده که این قسمت باغ برای او باشد تقسیم شده ۱۸ سال اونا اونجا خونه باغ درست کردن الان فوت شده .
اما پسرش میخواد از ما شکایت کنه یعنی از پدرم و بقیه چونکه میگن قسمت بد باغ برا اینا افتاده و مغبون شدن میخوان شکایت کنه ایا میتونه؟ بعد ۱۸سال تقسیم ارث و فوت مادرش که وراث اصلی بود این کار رو بکنه؟

مشاوره حقوقی ارث
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه تقسیم نامه به امضاء کلیه وراث رسیده باشد صحیح و معتبر است.

اگر تقسیم.نامه به امضا تمام وراث رسیده صحیح و قانونی بوده

در صورتی ک تمامی وراث بر تقسیم نامه در سال مذکور رضایت و توافق داشته باشند و با مدارک و مستندات از جمله همان اثر انگشت و امضای وراث در بنگاه و.....این توافق در تقسیم نامه اثبات شده باشد دیگر نمیتوانند از توافق خود بعد از انجام معامله رجوع کنند و همچنین در سوال دوم در صورت قبول و رضایت عمه شما بر تصاحب قسمتی از باغ بعنوان سهم الارث دیگر ادعایی بر این خلاف این حتی سالها بعد پذیرفته نیست چ آن قسمت از باغ بعد از این همه سال رشد کند یا معیوب شود علی ای حال در صورت توافق همه وراث در آن زمان و تنظیم تقسیم نامه بر مبنای این قابل ابطال نیست و وراث دیگر در صورت ادعا و شکایت راه ب جایی نمیبرند

با بودن تقسیم نامه ای که به تایید تمامی وراث رسیده است ادعایی پذیرفته نیست

بافرض سئوال چنانچه عمه ها در زمان حیات خود با حضور در بنگاه معاملاتی انتقال و امضا کردند فرزندان شان نمی توانند در اون خصوص ادعای داشته باشند وادعای آنها غیرقانونی است

باسلام واحترام اگر سهم الارثشان را انتقال داده باشند هیچ ادعای قابل قبول نیست واگر تقسیم سهم شده باشد معتبر است ‌وقابل ابطال نیست